Nieuws

Dit jaar hebben we weer aspiplussers. Deze 12 dames zullen de leidingsbende om de maand een handje helpen. Samen met leidster Jana en Elise worden ze helemaal klaargestoomd om volgend jaar de leidingsbende te vervoegen.

Verstop jullie maar allemaal onder de tafel, want zie hier Elise en Leen de nieuwe aspileiding. Aspi's hopelijk zijn jullie er klaar voor, want deze 2 dames hebben heel wat geks voor jullie in petto. 

Zie hier Kaat, Leontien en Lies. Deze 3 dames zijn de nieuwe tiptienleiding. Zij zien het alvast helemaal zitten om met jullie grenzen te verleggen en leuke namiddagen te beleven. Jullie ook? 

Dit zijn Ramona, Sofie, Manon en Dina. Zij zijn de nieuwe tipperleiding. Dit jaar staan zij klaar om deze chirodames elke zondag te voorzien van een middag vol spel en plezier.

De nieuwe kwiksleiding is een echte vibe, zoals de kwiks zelf zouden zeggen. Zie hier Griet, Anke en Emma. Samen met die gekke groene wordt het een zootje ongeregeld en zetten we elke zondag de chiro op stelten. Zijn jullie er klaar voor? 

Hier zijn Lotte, Flore en Jaël. De nieuwe speelclubleidsters. Deze 3 enthousiastelingen zien het al helemaal zitten om met de speelclubbers elke zondag allerlei avonturen aan te gaan. Speelclubbers maak jullie maar alvast klaar!

Dit jaar staan Jana, Linde en Lore bij de sloebers. Lore is in het eerste semester even de Spaanse waters gaan verkennen, maar vanaf het tweede semester is ze er meer dan 100% klaar voor om elke zondag bij de paarse sloebers te vertoeven.

Griet Callens (hoofdleidster) is de corona-coördinator van het kamp Mol 2021.

0479/13.46.29

Bij de aspis vind je dit jaar Anke Vantieghem, Jana Callewaert en Sofie terug. Dus aspis, hou je klaar om het zwin door de bjeten te joagen! Want jullie leiding heeft er zin in! 

Dit jaar staan Ramona, Lotte en Linde bij de tiptiens. Ze hebben enorm veel zin om samen met de tiptiens iedere week weer ertegenaan te gaan. Tiptiens hou jullie vast aan de takken van de bomen! Want er zitten gekke dingen aan te komen!

Pagina's

Abonneren op Nieuws