Nieuws

Griet Callens (hoofdleidster) is de corona-coördinator van het kamp Mol 2021.

0479/13.46.29

Bij de aspis vind je dit jaar Anke Vantieghem, Jana Callewaert en Sofie terug. Dus aspis, hou je klaar om het zwin door de bjeten te joagen! Want jullie leiding heeft er zin in! 

Dit jaar staan Ramona, Lotte en Linde bij de tiptiens. Ze hebben enorm veel zin om samen met de tiptiens iedere week weer ertegenaan te gaan. Tiptiens hou jullie vast aan de takken van de bomen! Want er zitten gekke dingen aan te komen!

Bij de tippers kan je dit jaar Lies, Jana, Emma en Lore terugvinden! Ze zullen ervoor zorgen dat deze chiromeisjes uitgroeien tot echte chirovrouwen! De tippers mogen zich klaarmaken voor een jaar vol rood spelplezier! 

De kwiksleidsters van dit jaar zijn Leen, Griet, Flore, Elise Castel en Elise VDM. Deze groene dames kunnen niet wachten om hun kwiks te mogen animeren met vele leuke spelletjes. Dus kwiks, SMOT JULLIE KITTEN MOAR!

Dit jaar krijgen de gekke speelclubbers al even gekke leidsters! Heleen, Kaat, Dina en Manon hebben enorm veel zin om erin te vliegen. Hopelijk kunnen de speelclubbers ze bijbenen in hun enthousiasme. 

Dit jaar staan Anke Lessens, Jaël, Lisa, Leontien en Nele te springen om de sloebers elke zondag te mogen ontvangen! Hopelijk hebben de sloebers er evenveel zin in als hun leidsters, dan komt dit helemaal goed. 

Vanaf nu kan het kampoparleukre ook online bekeken worden.

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1O-xX6DGsMGLT_ILols6GKvukh-lBRYsk

Het oparleurke van december staat online! 

Het word uitgedeeld aan de leden op 9/12.

Veel lees plezier!

Het oparleurke van oktober is nu ook online beschikbaar via onze link!

Er staat een klein foutje in de kalender. Het is natuurlijk 21 januari en niet 20 januari aspi's in leiding.

Pagina's

Abonneren op Nieuws